Penilaian sumber & harta tanah hutan - Mar Iman, Abdul Hamid; Othman, Mohd Shahwahid (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Buku in mengetengahkan sebuah karya yang digarap dengan menggabungkan konsep dan kaedah penilaian hutan sebagai sumber alam dan ahrta tanah. Penilaian huatan sebagai seumber alam diasaskan keoada ekonomi, manakala penilaian hutan sebagai harta tanah diasaskankepada kaedah kewangan. Pengabungan ini dilakukan bagi memenuhi keperluan kerana ekonomi sumber hutan dengan penilaian harta tanah hutan.