Sains Pertanian UPM disenarai 54 terbaik dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 31 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) disenaraikan pada kedudukan ke-54 terbaik di dunia dalam bidang Sains Pertanian (Agricultural Sciences) dalam penarafan Best Global Universities Rankings oleh US News and World Report yang diterbitkan baru-baru ini.