Terima kasih Yaa Rabbi - Abdul Rahman, Samsina (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2011)
Terima Kasih Yaa Rabbi ini menghimpunkan puisi yang dihasilkan oleh penyair mulai 1983 hingga 2010. Kumpulan puisi ini mengemukakan pemikiran alami yang menghubungkan peranan manusia terhadap alam dan hubungannya dengan sesama manusia. Puisi di dalam buku ini yang terdiri daripada ungkapan kata-kata indah dan berseni sarat dengan makna yang tersurat dan tersirat merupakan catatan pengalaman, luahan perasaan dan pemikiran yang ingin diutarakan oleh penyairnya.