Terapi kognitif tingkah laku bagi rawatan anzieti - Mukhtar, Firdaus; Tian, Po Oei (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2011)
Terapi Kognitif Tingkah Laku bagi Rawatan Anzieti ini mempunyai lapan sesi yang boleh dijalankan secara kelompok atau individu oleh ahli terapi yang telah dilatih untuk menggunakannya. Buku ini amat berguna sebagai bahan bacaan dan rujukan kepada individu yang berminat untuk mengetahui teknik kognitif tingkah laku dalam menguruskan gejala kebimbangan dan keresahan dan kaitannya dengan fikiran negatif dan tingkah laku yang pasif.