UPM raih hadiah utama i-IdeA 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
ARAU – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih emas dan hadiah utama (Diamond Award) dalam International Innovation, Design dan Articulation (i-IdeA 2014) bagi kategori ‘Profesional Inventor’ yang membawa pulang wang tunai RM5000.00, piala iringan dan sijil penghargaan.