Pensyarah UPM menang Anugerah Karya Ilmiah 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PUTRAJAYA, 15 Okt - Pensyarah Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Madya Dr Mat Rofa Ismail memenangi Anugerah Karya Ilmiah 2014 (kategori bahagian sains dan teknologi) atas penerbitan buku Mantik dan Etnomantik yang dipilih oleh Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) dan Majlis Profesor Negara (MPN) 2014 sebagai buku terbaik