Dr. Thinagaran, FSKTM menang anugerah Early Career Award 2014, Tokyo - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)

(untitled)
TOKYO, 9 Okt – Pensyarah kanan Jabatan Sains Komputer, Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Thinagaran Perumal memenangi anugerah IEEE CE Early Career Award 2014 di Tokyo, Jepun baru-baru ini.