UPM menang hadiah utama Pengurusan Harta Intelek Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengungguli hadiah utama Pengurusan Harta Intelek Terbaik bagi kategori organisasi dan membawa pulang wang tunai RM30,000, piala pusingan, piala iringan serta sijil penghargaan.