75 penyelidik berjaya meraih pingat emas di PRPI 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)

(untitled)
SERDANG, 2 Okt. – Seramai 75 penyelidik berjaya meraih pingat emas, 78 pingat perak dan 55 pingat gangsa di Pameran Reka Cipta Penyelidikan dan Inovasi (PRPI) yang berlangsung pada 30 September 2014 dan 1 Oktober 2014 yang lalu.