Pensyarah UPM terima geran anugerah Merdeka 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR, 4 Sept – Pensyarah Kanan Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Lim Hong Ngee menerima Geran Anugerah Merdeka 2014 bagi menjalankan kajian kit pengesanan kanser payudara daripada ujian darah menggunakan teknologi nano.