Program kerjasama Antarabangsa UPM lebar sayap ke Kazakhstan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SHYMKENT, 17 Sept - Satu memorandum persefahaman (MoA) antara Universiti Putra Malaysia (UPM) dan South Kazakhstan State University (SKSU) yang ditandatangani oleh Naib Canselor, Prof. Dato' Dr. Mohd. Fauzi Ramlan dan Rektor SKSU, Prof. Zhumakhan Myrkhalykov akan membentuk program kerjasama ijazah berkembar kedua-dua universiti.