Kem matematik INSPEM bimbing 75 pelajar SERATAS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG - Program Kem Matematik diadakan oleh Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM) dengan Sekolah Menengah Sains Raja Tun Azlan Shah (SERATAS) Taiping, Perak yang berlangsung di Universiti Putra Malaysia (UPM).