UPM bolot empat Anugerah Akademik Negara 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PUTRAJAYA , 2 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) membolot empat daripada lapan Anugerah Akademik Negara (AAN) 2013.