Pelajar UPM terpilih pemenang Anugerah Pelajar Perakaunan Terbaik MICPA 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 18 Ogos (UPM) – Pelajar jurusan perakaunan Shazrin Eqwal Sulaiman mengharumkan nama Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Pelajar Perakaunan Terbaik 2013 oleh Institut Akauntan Awam Bertauliah Malaysia (MICPA).