Sarjana UPM peroleh ijazah kedoktoran berkembar Perancis-Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 4 Ogos (UPM) - Seorang pelajar jurusan kimia menjadi kebanggaan Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila berjaya meraih ijazah doktor falsafah berkembar Perancis-Malaysia, satu pencapaian yang dianggap jarang diraih.