Free Market UPM Beri Barangan Percuma Kepada Masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 19 JULAI (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) anjur Free Market iaitu program kemasyarakatan dengan memberi barangan percuma, iaitu barangan baharu dan terpakai yang masih elok kepada masyarakat miskin.