38 pelajar UPM terima sumbangan Hari Raya Tuanku Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 11 Julai – Tuanku Canselor, Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan untuk menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada anak yatim, asnaf dan mualaf yang terdiri daripada 38 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.