Minggu penyelidikan rangsang Fakulti Perubatan tingkatkan azam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 7 Julai (UPM) – Para penyelidik, klinisian dan staf Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini menganjurkan Minggu Penyelidikan untuk menilai semula kerja mereka dan meningkatkan semangat masing-masing dengan memberi fokus terhadap penyelidikan klinikal.