Pelajar UPM juara Mister Planet Malaysia 2015 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Nazmi Nordin, berjaya menjuarai Mister Planet Malaysia 2015 serta dilantik sebagai duta untuk Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) bagi menjadi ikon belia dalam isu alam sekitar.