AGROBANK menandatangani MoU dalam melahirkan usahawan bidang pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 27 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Agrobank menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi kerjasama melahirkan usahawan kalangan graduan institut pengajian tinggi (IPT) dalam bidang pertanian.