UPM –MPSJ anjur program Kayuhan Hidup Sihat kali kedua - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 21 Jun – Buat kali kedua, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) bekerjasama menganjurkan Program Kayuhan Hidup Sihat Berbasikal di sekitar kawasan UPM.