1,000 pokok ditanam dengan syarikat kewangan untuk menghijau lagi kampus induk U - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 21 Jun (UPM) – Universiti Putra Malaysia dengan kerjasama Scope International Malaysia anjur program Eco Day 2014 menanam 1,000 anak pokok simbolik dalam menyokong aktiviti hijau serta melestarikan alam sekitar yang mampan.