Seluar jeans lama jadi beg tangan - Berita Harian , (2014)
Masyarakat kini perlu memahami, aktiviti kitar semula dalam kehidupan harian, sebenarnya mempunyai perspektif lebih luas yang memberi banyak manfaat.