UPM jayakan integrasi pertanian global - Berita Harian , (2014)
Pelajar Bacelor pendidikan (Sains Pertanian) Universiti Putra Malaysia (UPM) berkunjung ke Institut Pertanian Bogor (IPB) baru-baru ini bagi menjayakan "Program Integrasi Pertanian Ke Arah Pencapaian Global Antara UPM dan UPB".