Tak putus harap rungkai misteri MH370 - Hameed, Noor Mohamad Shakil (2014)
Sudah tiga bulan berlalu, namun misteri kehilangan pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370 dari Kuala Lumpur ke Beijing yang membawa 239 penumpang dan 12 anak kapal masih belum terungkai mahupun terjawab.