Forum kongsi kecemerlangan UPM - Berita Harian (2014)
Lebih 20 peserta menghadiri Forum Warisan Serdang Heritage di Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini bagi memperingati sejarah penubuhan serta kejayaan universiti penyelidikan itu melahirkan graduan dalam pelbagai bidang dan kepakaran.