Galak mahasiswa ceburi bidang veterinar - Harian Metro, (2014)
Menyedari bidang keusahawanan veterinar yang berpotensi untuk diceburi, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Kementerian Pendidikan mengambil inisiatif dengan melaksanakan Program Inkubator Keusahawanan PutraBiz@Vet yang diharap dapat menggalakkan siswazah menceburkan diri dalam bidang berkenaan.