UPM tawar perkhidmatan pusat pengimejan nuklear untuk kesan kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 3 Jun (UPM) – Walaupun kanser adalah penyakit yang lazimnya menyerang organ manusia secara senyap, namun ia tidak boleh mengelak daripada dikesan oleh ahli radiologi dan doktor terlatih seperti yang terdapat di Pusat Pengimejan Diagnostik Nuklear (PPDN) Universiti Putra Malaysia (UPM).