Kertas penyelidikan pensyarah UPM menang anugerah Emerald - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 30 Mei (UPM) – Satu kertas penyelidikan mengenai imej korporat yang dihasilkan dua pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama seorang penyelidik daripada Universiti Teknologi Petronas (UTP) terpilih untuk anugerah ‘2014 Highly Commended Paper’ oleh Emerald Group Publishing.