Maestro biola UPM menang anugerah emas Muzik Global - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 27 Mei (UPM) – Dr Joanne Yeoh, maestro biola dan ketua Jabatan Muzik Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Pingat Emas Anugerah Muzik Global (GMA) melalui album baharunya berjudul After A Dream.