60 pelajar UPM bantu program pembangunan komuniti Kampung Bukit Lintang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
JOHOR - Seramai 60 pelajar tempatan dan antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) membantu meningkatkan pengetahuan dan kemahiran komuniti Kampung Bukit Lintang, Kota Tinggi, Johor baru-baru ini.