UPM lancar buku teks pertama berkenaan Hutan Hujan Tropika di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 21 Mei (UPM) - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan sebuah buku teks komprehensif pertama di Malaysia berkenaan perhutanan yang memfokuskan kepada hutan hujan tropika di negara ini.