UPM terima dana KPM RM100,000 bagi program Inkubator Keusahawanan PutraBiz@Vet - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 7 Mei (UPM) – Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat dana sebanyak RM 100,000 daripada Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk membiayai aktiviti dan latihan keusahawanan program Inkubator Keusahawanan PutraBiz@Vet.