Pelajar UPM Terima Anugerah Perdana Belia Negara 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PUTRAJAYA (UPM)– Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Jufitri Joha terima Anugerah Perdana Belia Negara 2014 bagi Kategori Lelaki sempena Majlis Konvensyen Belia Kebangsaan yang berlangsung baru-baru ini.