Membina bukan membinasa - Rusmin, Ruhaiza (2014)
Siswa adalah golongan terpelajar, namun dengan sikap dan tindakan segelintir yang terbabit dalam bebrapa insiden provokasi mutakhir ini sedikit sebanyak mencalar imej dan identiti mereka.