Usah diperalat - Mohd Taha, Rosniza (2014)
Pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) perlu bersikap rasional dan bijak memanfaatkan kebebasan menyertai parti politik di luar kampus bagi mengelak diperalat untuk kepentingan agenda peribadi pihak tertentu.