5 Febuari 1986: Tanam cendawan dalam sangkar dawai - Utusan Malaysia, (2014)
Penyelidik pertanian, Dr. Mohd. Nor menunjukkan cendawan yang sudah boleh dituai ditanam pada bahan campuran sekam padi dan kertas dalam sangkar-sangkar dawai berbentuk silinder di rumah cendawan sementara Jabatan Biokimia dan Mikrobiologi, Universiti Pertanian Malaysia, (UPM) Serdang, Selangor pada 5 Febuari 1986.