Profesor Malaysia berjaya cabar kerajaan Amerika - Utusan Malaysia, (2014)
Seorang profesor seni bina dari Malaysia berjaya dalam samannya mencabar tindakan kerajaan Amerika Syarikat (AS) menyenaraikan namanya sebagai orang yang diharamkan masuk ke negara ini.