Dunia baru pelajar - Mohd Shahar, Fatin Hafizah (2014)
Keinginan melihat anak lebih cemerlang dalam akademik, meningkatkan disiplin dan berdikari, menjadikan sebilangan ibu bapa bersedia menghantar anak ke sekolah asrama.