Masani terima Anugerah Saintis Harapan MPOB 2013 - Mamat, Che Johari (2014)
Pegawai Penyelidik Kanan, Dr Abdul Masani Mat Yunus diumumkan memenangi Anugerah Saintis Harapan MPOB 2013 pada Majlis Makan Malam Tahunan MPOB yang diadakan disini baru baru ini.