Laman Web UPM raih lima bintang MGPWA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 16 April – Laman web/portal Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat anugerah cemerlang dengan penarafan lima bintang dalam penyediaan laman web dan portal dalam Malaysia Government Portals and Websites Assessment 2013 (MGPWA 2013)..