UPM anjur program kesihatan bersama UM untuk Orang Asli di Pulau Carey - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PULAU CAREY, 5 April (UPM)– Pusat Kesihatan Universiti (PKU), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Jabatan Psikologi Pendidikan dan Kaunseling, Fakulti Pendidikan, Universiti Malaya menganjurkan program bersama masyarakat Orang Asli Kampung Sungai Bumbun, Pulau Carey, Hulu Langat, Selangor.