Kompleks Sukan PKNS, stadium UPM venue baru - Harian Metro, (2008)
Semua perlawanan Kejohanan Bola Sepak Pra-Musim 2008/09 membabitkan Stadium Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) dipindahkan ke dua venue baru iaitu Kompleks Sukan PKNS dan Stadium Universiti Putra Malaysia (UPM).