Serdang Angels juara ragbi - Harian Metro (2003)
Gembira... pemain UPM serdang Angels meraikan kemenangan mereka setelah menewaskan Bandaraya Dragons 19-8 pada perlawanan akhir ragbi Liga Kuala Lumpur di Padang TUDM jalan Bellamy, semalam.