Budi bicara UPM - Harian Metro, Kamarulzaman Pid (2008)
Dilema jaguh lompat bergalah wanita negara, Roslinda Samsu (gambar), yang berada di persimpangan jalan sama ada menerima tawaran berlatihan di Pusat Latihan Berprestasi Tinggi (HPTC) di Formia, Itali atau meneruskan pengajiannya di Universiti Putra Malaysia (UPM), berakhir semalam.