Latihan fasa akhir di UPM - Harian Metro, (2008)
Semua atlit siswazah kebangsan akan memulakan fasa akhir latihan persiapan pada Rabu ini di Universiti Putra Malaysia (UPM) sebelum beraksi pada temasya Sukan Universiti Asean (SUA) edisi ke-14 dari 10 hingga 12 Disember ini.