UPM juara berganda pesta hoki IPT - Utusan Malaysia (2008)
Pasukan hoki lelaki dan wanita Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara Pesta Hoki USM Antarabangsa 2008 bagi kategori Institusi Pengajian Tinggi (IPT) setelah menewaskan lawan masing-masing dari Universiti Teknologi MARA (UiTM B) dan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI A) dengan keputusan 1-0 dan 3-0 di Stadium Hoki USM pada 1 Disember lalu.