Contohi UiTM Terbit Filem Wayang - Berita Mingguan (2008)
Dalam hati Kak Pora bertanyakannya juga, apakah orang kita jujur dengan filem tempatan. Apakah golongan pentadbir kerajaan, pegawai kanan di kementerian atau agensi tertent, pemimpin politik, ahli korporat, golognan elit dan mereka yang tidak suka menonton filem tempatan, apa sebenarnya tanggapan mereka terhadap filem daripada bangsa kita sendiri?