Serdang Angels juara Ragbi KL - Harian Metro, Mohd Ali Majid (2003)
Ketinggalan pada babak pertama, Serdang Angels bangkit pada babak kedua untuk muncul juara Liga Ragbi Perdana Kuala Lumpur selepas menewaskan Bandaraya Dragons 19-8 semalam.