Kursus Prauniversiti bagi lulusan SPM aktif sukan - Berita Harian, Shuhada Choo abdullah (2008)
Kementerian Pelajar menerusi Jabatan Pendidikan Jasmani dan Sukan (JPJS) menawarkan kemasukan program prauniversiti kepada lepasan Sijil Pelajaram malaysia (SPM) di dua sekolah sukan bagi sesi ambilan Julai depan.